Orchestra Simfonică București: O simfonie Rock'n'Roll

Imagini

Informații

Data: 29 Iunie 2024, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Orchestra Simfonică București: O simfonie Rock'n'Roll
Sala Capitol Timisoara, Timisoara
Bd. Constantin Diaconovici Loga, 2
sâmbătă, 29 iunie, ora 19:00

Orchestra Simfonică București, rebelii muzicii clasice, transformă pe scenă "Anotimpurile" lui Vivaldi într-un monstru rock, care urlă cu pasiune și nebunie.
Anotimpurile - aranjament Eduard Dabrowski după muzica lui Antonio Vivaldi.

Vei fi martorul unei fuziuni care face chitarele electrice să plângă și viorile să urle, într-un spectacol care îți va exploda simțurile.

Vino să asculți cele mai tari hituri rock din istorie interpretate de Orchestra Simfonică București. Melodii legendare de la Metallica, Depeche Mode, Black Sabbath, Queen, Pink Floyd, AC/DC.

Uită de imaginea aceea prăfuită a muzicii clasice; Cătălin Oprițoiu, maestrul flautului, îți va rupe mintea cu riff-uri care te vor face să te întrebi de ce naiba nu ai ascultat muzică clasică până acum. Iar în spatele lui, 50 de maeștri ai instrumentelor, care aruncă în aer partiturile, distrug arcușuri și fac clasicii să se înroșească de rușine.

Acest concert nu e despre a sta cuminte și a aplauda între mișcări; e despre a simți fiecare acord, despre a vedea cum două lumi aparent diferite se pot uni și pot crea ceva cu adevărat epic. E momentul să aruncăm pe fereastră orice preconcepție și să dăm volumul la maxim.

Pune-ți tricoul cu trupa preferată, încălzește-ți gâtul pentru niște strigăte de "Bis!" și pregătește-te pentru o noapte în care muzica clasică și rock-ul se îmbată una cu alta și dansează până la răsărit. "VIVALDI ROCKS" nu e doar un concert, e o revoluție muzicală care îți va schimba definitiv percepția despre ce poate fi muzica. Fii parte din istorie. Fii acolo când Vivaldi întâlnește rock-ul. Fii gata să spui că ai fost martor la nașterea unui nou gen de muzică.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?