Max – The Original

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Bucătărie: Europeană
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:12:30 - 22:30

Informații de contact

Telefon: +40 369 801 104
E-mail:
Adresa: Strada Ocnei nr. 22, Sibiu, Romania

Descriere:

Restaurant

Max – The Original: Not just food. Lasting Memories.

Bine ați venit la noi!
Ne dorim ca restaurantul nostru „Max – The Original” să fie un loc în care oaspeții noștri să se simtă pur și simplu în largul lor, indiferent că vin la noi singuri, cu familia, cu prietenii și cunoscuții sau cu partenerii de afaceri. Clădirea în care se află restaurantul nostru oferă cele mai bune condiții pentru acest lucru. Are o istorie foarte interesantă, a fost restaurat cu mare grijă și atenție la detalii, iar fiecare cameră este unică și creează o atmosferă specială. Vă invităm să aruncați o privire la camerele noastre aici, în avans.

Meniul Max – The Original. este un meniu modern, cu accent pe gustul ingredientelor locale și de sezon. Atât mâncărurile, cât și cocktailurile noastre sunt concepute pentru a vă face să conștientizați momentul și pentru a vă oferi o adevărată călătorie a gustului sau o explozie de gust. În plus, avem și un meniu săptămânal și ne străduim să vă surprindem și să vă încântăm cu preparate și băuturi noi în fiecare săptămână.

Echipa noastră se implică din toată inima și sperăm că veți gusta și simți acest lucru în timpul vizitei dumneavoastră. Dar chiar dacă ceva nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, vă suntem foarte recunoscători dacă ne împărtășiți acest feedback.

Ne propunem să organizăm o serie de evenimente și ocazii speciale pentru schimburi culturale și culinare.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul