Benjamin Steakhouse & Bar

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant, Bar
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:10:00 - 24:00

Informații de contact

Telefon: +40 369 454 415 Website
E-mail:
Adresa: Sibiu str. Xenopol 1

Descriere:

Povestea noastra se bazeaza pe dorinta de a pune la dispozitia tuturor pasionatilor in domeniul culinar si nu numai, oportunitatea de a descoperi traditionalele retete americane cu carne de vita.

In acest concept, orice detaliu este atent urmarit si impletit cu pasiunea de a oferi ceva special, unic pentru Sibiu si pentru toti cei care ne vor trece pragul.

Calitatea legendarei Black Angus Beef optim maturata, alaturi de savoarea data de carbunele atent utilizat de catre experimentatii nostri Chefi, va garantam ca vor transforma fiecare vizita in restaurantul nostru intr-o experienta de neuitat.

In plus, noi nu uitam nici de cei mici. Pentru ca sa asiguram toate premisele unei vizite reusite, am pregatit un spatiu special destinat celor mici unde acestia vor putea sa se destinda.

Iar pentru ca obiectivul nostru principal este satisfactia totala a oaspetilor nostri, va asiguram ca suntem permanent deschisi pentru a primi din partea dumneavoastra, orice feedback ce poate aduce un plus de valoare acestui concept.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul