DRAGOSTE LA FOC MIC la ESTE Filmul de Miercuri

Imagini

Informații

Data: 28 Februarie 2024, 20:00 Miercuri

Descriere

ESTE Filmul de Miercuri prezintă The Taste of Things/ Dragoste la foc mic, un film francez cu Juliette Binoche și Benoît Magimel în rolul unor bucătari celebri din secolul XIX. Proiecția va avea loc miercuri, 28 februarie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”.


Sinopsis:
Eugenie (Juliette Binoche), o bucătăreasă fără egal, a lucrat pentru celebrul gurmand Dodin în ultimii 20 de ani. Odată cu trecerea timpului, practica gastronomiei și admirația reciprocă s-au transformat într-o relație romantică. Legătura dintre ei dă naștere unor feluri de mâncare, unul mai delicios decât altul, care îi surprind până și pe cei mai iluștri bucătari ai lumii. Însă lui Eugenie îi place libertatea și nu și-a dorit niciodată să se căsătorească cu Dodin. De aceea, el decide să facă ceva ce nu a mai făcut până acum: să gătească pentru ea.
Premii: Premiul pentru Cel mai bun regizor la Festivalul Internațional de Film de la Cannes 2023.
Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.
Film în limba franceză, cu subtitrare în limba română.
Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.


ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.
Parteneri: Marquardt, Centrul Cultural "Ion Besoiu", My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea, Luthelo
Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?