Sibiu Tech Meetup: June Edition

Imagini

Informații

Data: 18 Iunie 2024, 18:30 Marți
Locul:Sibiu, Biblioteca "ASTRA"

Descriere

Tech Meetup Sibiu: ediția iunie 2024

Rezervă-ți un loc acum

Data: 18 iunie 2024

Locație: Biblioteca Județeană Astra, Corp B, etajul 5

Ora: 18:30

 

Aleodor Tabarcea, a professional with over 20 years of experience in team development and management, will share the secrets of forming an elite team. Aleodor has led teams in various fields, from software development to IT consulting, offering valuable insights and practical techniques for building a high-performance team.

Aleodor Tabarcea, un profesionist cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea și managementul echipelor, va împărtăși secretele formării unei echipe de elită. Aleodor a condus echipe în diverse domenii, de la software development la consultanță IT, oferind perspective valoroase și tehnici aplicabile pentru construirea unei echipe performante

 

Szatmari Paul, specialist în baze de date și migrarea acestora în cloud, va analiza performanțele MSSQL în cloud public versus cloud privat. Cu o experiență solidă în administrarea și optimizarea bazelor de date, Paul va oferi o perspectivă detaliată asupra avantajelor și dezavantajelor fiecărei soluții, ajutând participanții să ia decizii informate în proiectele lor.

Szatmari Paul, a specialist in databases and their migration to the cloud, will analyze MSSQL performance in public versus private cloud. With solid experience in database administration and optimization, Paul will provide a detailed perspective on the advantages and disadvantages of each solution, helping participants make informed decisions in their projects.

 

Formatul evenimentului: Două prezentări a câte 45 de minute, separate de o pauză de 10 minute, urmate de o sesiune de networking și pizza, ideală pentru a construi legături profesionale și a împărtăși perspective. Începem la ora 18.30, te rugăm să ajungi cu 10 minute mai devreme ca să putem începe la timp

Despre Tech Meetup Sibiu: Un eveniment de referință, Tech Meetup Sibiu conectează comunitatea IT printr-o serie de prezentări care stimulează gândirea și dialogul. E locul unde curiozitatea întâlnește experiența, într-un cadru informal și dinamic.

Rezervă-ți un loc acum

Dorești să susții o prezentare? Te așteptăm în față, înscrie-te aici!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?