HOLISTIC FEST SIBIU

Imagini

Informații

Data: 19 - 21 Aprilie 2024
Preț: 100
Telefon Informații: 0724 47 49 86
Locul:Sibiu, Majestic Evenimente

Descriere

În perioada 19 – 21 aprilie, Sibiul găzduiește CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE DIN ROMÂNIA - HOLISTIC FEST SIBIU 2024, organizată de către Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice din România, deschisă timp de trei zile publicului larg, vineri, sâmbătă și duminică între orele 10.00-21.00.

La acest eveniment sunt prezenți maestrul Gheorghe Iovu cu muzică terapeutică, Prof. Dr. Ovidiu Coșbuc, Numerologul Anatol Basarab, Președintele Asociației Europene de Hipnoză Tudor Borza, Dr. Adrian Nicula, Agnes Weber-Șuta din Germania și mulți alți specialiști care vă vor entuziasma prin expunerile lor pline de cunoaștere spirituală și multe noutăți în domeniul terapiilor de frontieră. Toate aceste conferințe au scopul de a vă ajuta să pătrundeți în tainele vieții și ale universului, de vă dezvolta capacitățile latente și a vă dezvolta la nivel personal și spiritual prin salt în conștiință.

Obiectivul Conferinței este de a face cunoscut Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață și de a promova Terapiile Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a calității vieții și a relațiilor dintre oameni.

Deschiderea Conferinței Internaționale de Terapii Holistice și Metafizice - HOLISTIC FEST SIBIU – Ediția a X-a din 19 – 21 aprilie 2024 are loc în ziua de vineri, 19 aprilie ora 10.00. la “Complexul Majestic” Str. Distribuției nr. 32. din Sibiu.

La acest Eveniment sibian, sunt prezenți specialiști renumiți din țară și străinătate, care vor prezenta Lucrări cu caracter științific, educativ, cultural, social, medical, terapeutic și spiritual.

Conferința poate fi vizionată direct și pe ONLINE, dacă vă rezervați bilete de pe Website-ul Asociației ANTHM:


https://holistic-international.com/product-category/bilete-de-intrare/


Mai multe informații despre Conferința HOLISTIC FEST SIBIU 19 – 21 aprilie 2024 găsiți pe website-ul Asociației ANTHM :
www.holistic-international.com sau la telefon: 0724 47 49 86

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?