Wonder Family Fest

Imagini

Informații

Data: 30 Mai - 2 Iunie 2024
Locul:Cluj, Parcul Central Cluj

Descriere

1 iunie la Cluj: cel mai mare festival pentru familii din România,

în avanpremieră la Zilele municipiului


Wonder Family Fest aduce spectacole cu magicieni și acrobați, ateliere, face painting și baloane gigant și modelabile pentru toți copiii

 


Între 30 mai și 2 iunie, în cadrul manifestărilor organizate de Zilele Clujului, copiii și părinții lor vor putea participa, gratuit și fără programare, la activități variate, distractive și educative, la spectacole de teatru, de magie, de jonglerii și de acrobație, în Parcul Central din Cluj-Napoca, în colțul special amenajat sub sigla Wonder Family Fest, cel mai mare festival pentru familii din România - care va avea loc între 2 și 4 august, pe domeniul Wonderland Cluj. De asemenea, fiecare copil care va trece pragul acestui tărâm magic din parc va primi cadou un face painting și un balon modelabil.


Suntem încântați să vă invităm la activitățile organizate de Wonderland Resort cu ocazia Zilelor Clujului. Ne-am pregătit intens pentru a aduce bucurie și magie în inimile copiilor și familiilor, să oferim o varietate de activități creative și distractive. De la ateliere de arts & crafts, face painting și baloane modelabile, până la spectacole de magie, teatru de păpuși și acrobații impresionante, avem ceva special pentru fiecare participant”, spune Darius Mârza, CEO Wonderland Resort.


Potrivit acestuia, în cadrul evenimentului, participanții la activități vor beneficia de promoții exclusive la festival, concursuri cu premii și de multe surprize pentru cei mici și cei mari, deopotrivă.


Cadou pentru familii, în luna copiilor


Organizatorii Wonder Family Fest le-au mai pregătit un cadou și părinților care vor să se distreze alături de copii: pachetele pentru familii de trei sau patru persoane au prețuri speciale doar în perioada 1 - 15 iunie. Astfel, un pachet de trei persoane Acces General are o reducere de 594 de lei față de prețul standard și unul de patru persoane are o reducere în valoare de 952 de lei.

Cei care doresc să beneficieze de experiența completă de festival pot alege pachetele VIP, la prețuri reduse cu 1.485 de lei pentru 3 persoane și 2.376 lei pentru patru persoane.


Programul activităților Wonderland pentru Zilele Clujului include activități diverse și interactive, precum:

Ateliere arts & crafts pentru copii create pentru ca cei mici să-și dezvolte creativitatea prin pictură, realizarea de brățări și modelaje din lut;
Face painting - pentru toți copiii;
Baloane modelabile realizate în diverse forme și personaje;
Ateliere educative în care copiii vor învăța să cânte la ukulele;
Show de baloane de săpun gigantice;
Dans, interacțiune și poze cu mascotele cele mai îndrăgite de copii;
Spectacolele de teatru de păpuși;
Show de magie și iluzionism;
Acrobați și entertaineri;
Tir cu arcul, activitate care îmbina distracția cu spiritul de competiție;
Mese de Foosball;
Diverse jocuri de grădină.

 

Wonder Family Fest, cel mai mare festival pentru familii, în august, la Cluj


Activitățile aduse la Zilele Clujului sunt doar o parte dintre cele care vor avea loc la începutul lunii august, la cel mai mare festival de familii din România: Wonder Family Fest se va desfășura între 2 și 4 august, la Wonderland Resort.


Luis Fonsi, artistul care a uimit o lume întreagă cu ”Despacito”, melodia cu peste 8 miliarde de vizualizări, este invitatul special al festivalului. Reprezentația de la Cluj face parte din turneul mondial al artistului, El Viaje Tour. Lui i se vor alătura, pe cele 4 scene de la festival, zeci de alți artiști naționali și locali: Smiley, Bosquito, Theo Rose, Andra Gogan, Iuliana Beregoi, Dorian Popa, Vlăduța Lupău, Lucian Colareza, Carnaval RIO by Wilmark, The Cuban Project, PROCONSUL, Geo Da Silva & Gyo Gee, Arpy & Zip Band, Royal Avenue, Remakers și alții.


Wonder Family Fest propune un concept inovativ, menit să redefinească experiența de festival, în general, și a evenimentelor pentru familii, în particular. Activitățile se vor desfășura pe o suprafață de 357.000 m2, majoritar în mijlocul naturii, dar și în interiorul clădirilor parte a Wonderland Resort, și sunt concepute astfel încât să implice întreaga familie. La fel, cazarea în cele 3 zile este pusă la dispoziție pentru a satisface toate dorințele și cerințele: de la un camping imens pentru corturi (proprii sau amenajate de organizatori) și rulote, cu toate utilitățile incluse, până la cazare în hotelul de 4 sau în cel de 5 stele ale resortului.


Mai multe informații despre festival și bilete sunt disponibile pe www.wonderfamilyfest.ro.

 

Contact


Anca Dinu

Head of PR Wonderland Events

Email: anca.dinu123@gmail.com

Telefon: +4072287000

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?