VICEVERSA | Gânduri înnoite - o campanie despre adicții

Imagini

Informații

Data: 3 Iunie - 15 Iulie 2024
Locul: Tunelul expozițional 10x10, bulevardul Eroilor, Cluj-Napoca

Descriere

Te invităm la campania expozițională „VICEVERSA”, o campanie despre adicții și gânduri înnoite.
În cadrul campaniei aducem în centrul atenției tiparele de gândire și legătura lor cu adicțiile.
Modul în care gândim determină felul în care trăim. Există tipare de gândire nesănătoase care ne duc înspre dependență. Mintea are capacitatea de a fi transformată. Gândurile nesănătoase pot fi reînnoite.
Prevenirea și chiar reversarea adicției presupune identificarea tiparelor greșite de gândire și transformarea lor în tipare sănătoase de gândire, adică o abordare viceversa.
Campania va fi disponibilă la tunelul expozițional 10x10 pe Bulevardul Eroilor, Cluj-Napoca, în perioada 03 iunie -15 iulie 2024.
În datele de 4 și 5 iunie 2024, în intervalul 10:00 - 20:00, respectiv 14-20, echipa Asociației Preventis, voluntari și colaboratori, te așteaptă la expoziție pentru a discuta mai multe despre acest subiect.
Pentru grupuri de adolescenți și tineri vom pregăti o activitate educațională adițională (interval disponibil 14.00-20.00). Dacă doriți să participați cu un grup de adolescenți/tineri vă rugăm să ne contactați pentru a vă rezerva un loc.
Acest eveniment este organizat în colaborare cu Primăria și Consiliului local Cluj-Napoca, Direcția de Asistență Socială și Medicală, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei.
Asociația Preventis este un ONG clujean și desfășoară de peste 18 ani activități de prevenire a dependențelor la copii și tineri, precum și activități de consiliere pentru tineri care întâmpină dificultăți în acest domeniu.
Te așteptăm cu nerăbdare!

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?