Festivalul de Merinde și Cultură Urbană

Imagini

Informații

Data: 12 - 14 Aprilie 2024
Locul: Parcare, Aleea Privighetorilor, zona Grădina Zoologică, București

Descriere

Festivalul de Merinde și Cultură Urbană își deschide porțile începând din 12 aprilie și până pe 14 aprilie în parcarea de la intersecția străzii Aleea Privighetorilor cu strada Bd. Erou Iancu Nicolae, mai exact în zona Grădina Zoologică din Sectorul 1 București. Vă invităm la un eveniment de neuitat ce celebrează diversitatea gusturilor și aromele orașului, cu o varietate impresionantă de opțiuni, acest festival este locul ideal pentru întreaga familie, aducând în prim plan atât bucatele delicioase, cât și activitățile distractive pentru cei mici.

De la o selecție premium de cafele aromate și limonade revigorante, până la înghețată proaspătă și gogoși pufoase, festivalul își propune să satisfacă toate poftele culinare ale vizitatorilor săi. Nu vei putea rezista tentațiilor precum langosii și dulciurile aromate și colorate, iar copiii se vor bucura de un colț special dedicat lor, plin de gogoși pufoase și delicii dulci, pregătite să le încânte simțurile.

Pentru a completa experiența, vei găsi și un stand plin cu fructe și legume de primăvară, proaspete și colorate, perfecte pentru a-ți revigora energia și a-ți răcori simțurile.

Dar distracția nu se oprește aici! Pentru cei mici, festivalul oferă ateliere de creație, unde aceștia vor putea da frâu liber imaginației și vor putea crea lucrări unice, sub îndrumarea experților în artă și handmade. Nu pot lipsi nici deserturile savuroase de dulce, pentru ca tot aici, în centrul Festivalului, veţi descoperi cei mai delicioși şi dolofani cozonaci, checuri și prăjituri, alături de produse tradiționale, platouri cu afumături, brânzeturi atât tradiționale românești, cât și fine, gemuri și dulcețuri, și o varietate de băuturi pentru a completa experiența culinară.

Surprizele se vor ţine lanţ, asa ca nu vor lipsi nici preparate tradiţionale româneşti, gătite de maeştrii noştri bucătari ca la mama acasă, după reţete străvechi din toate zonele ţării şi aduse în contemporan: tocănite la ceaun, fripturi, mititei, păstrămuri fripte, cârnaţi de casa tradiţionali din carne de porc sau de vită cu oaie, cruzi, afumaţi sau picanți, frigărui colorate, costițe și ciolane, ca să fie pentru gusturile tuturor, o sărbătoare de gusturi şi arome, ce mai!

Te așteptăm cu brațele deschise și cu un meniu plin de surprize delicioase la Festivalul de Merinde și Cultură Urbană!

Persoana de contact- Marius Adam - 0747869686

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?