"Aripi din Noroi" | LANSARE DE CARTE

Imagini

Informații

Data: 8 Martie 2024, 18:00 Vineri
Locul: Librăria "Humanitas", str. Lipscani, 42, București, Romania

Descriere

Aripi din Noroi

Cartea care celebrează feminitatea, sănătatea emoțională, empatia, viața și iubirea


"Aripi din noroi" este titlul cărții dedicate explorării complexității sănătății emoționale, empatiei, vieții și a dragostei din perspectiva autorului, prin povestea de viață și de dragoste a personajului principal, Delia.

Cartea, care va fi lansată Vineri, 8 martie, ora 18:00, în cadrul Librariei HUMANITAS Lipscani, își propune să pună în lumină experiențele și provocările cu care se confruntă femeile, promovând o înțelegere și compasiune mai profundă în cadrul societății.

Romanul "Aripi din Noroi" analizează aspectele cu mai multe fațete ale sănătății emoționale, empatiei, vieții și dragostei experimentate de femei, toate puse într-o lumină a puterii interioare și a vulnerabilității desăvârșite a acestora. Cartea urmărește să împuternicească și să inspire, încurajând în același timp empatia, ajutorul și distrugând stigmatele sociale din jurul sănătății mintale și emoționale.

Această carte este o muncă de dragoste și un tribut adus rezistenței, forței și vulnerabilității femeilor. Este speranța mea că, împărtășind poveștile noastre și explorând complexitățile sănătății mintale, empatiei, vieții și dragostei, nu prin articole științifice ci prin puterea vindecătoare a unui roman, putem crea o lume mai plină de compasiune și mai incluzivă”, adaugă Maria Dobrescu, autoarea romanului.

Cărțile pot avea un dublu efect terapeutic: atunci când sunt scrise (oferind autorului un katharsis mental de neegalat) și atunci când sunt citite, caz în care oferă cititorului posibilitatea de a evada temporar într-o lume în care nici chiar mașina de găurit a vecinului nu mai există.

„Aripi din noroi, scrisă de Maria Dobrescu, este o astfel de carte. Scrisă într-un registru liber, fără „prețiozități” de dragul aparențelor, „Aripi din noroi” subliniază încă o dată că, la un moment dat, n-ai încotro și trebuie să te ridici și să lupți, pentru că Viața este o luptă. Dacă ar fi altfel, ar fi prea plictisitoare”, subliniază editura SIONO.

Pe măsură ce societatea recunoaște din ce în ce mai mult importanța sănătății mintale și experiențele unice cu care se confruntă femeile, apariția cărții Aripi din noroi marchează un pas crucial în amplificarea vocii acestora și în stimularea empatiei.

După lansare, romanul "Aripi din Noroi" va fi găsit în rețelele de librării din întraga țară, precum și în Librăria SIONO.

Maria Dobrescu se afirmă ca o susținătoare ferventă a mișcării feministe, punând creativitatea, independența și puterea feminină pe un piedestal. Cu o mare considerație față de literatură, după terminarea Facultății de Comunicare și Relații Publice, precum și a Masteratului din cadrul SNSPA, autoarea și-a descoperit pasiunea pentru proiectele cu impact asupra educației și a protecției mediului, deopotrivă.

Îmbinând creativitatea, pasiunea pentru scris și experiența proprie care i-a marcat copilăria și creșterea, Maria Dobrescu dorește să atraga atenția asupra sanătății mintale și a traumelor la care multe dintre femei sunt supuse zi de zi, precum și asupra puterii interioare a acestora și a felului în care empatia și ajutorul pot influența destine.

Pentru întrebări media, interviuri sau recenzii ale cărții, vă rugăm să trimiteti email la maria.dobrescu@proreciclarenudepozitare.ro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?