La Vie en Rose - Concert Irina Baianț & Adrian Nour

Imagini

Informații

Data: 13 Iulie 2024, 20:00 Sâmbătă
Artiști:Irina Baianț

Descriere

În inima Bucureștiului, la Palatul Bragadiru, vă invităm să trăiți o seară franțuzească de neuitat, unde muzica, cultura și istoria se împletesc într-un mod unic și captivant. Irina Baianț și Adrian Nour vor urca pe scenă, acompaniați de muzicieni de elită, pentru a vă oferi o selecție rafinată de melodii franțuzești. Seara va fi o celebrare a legăturilor culturale dintre România și Franța, marcând simbolic Ziua Bastiliei.
Detalii eveniment:

 

18:30 - Cocktail de bun venit

19:00 - Tur ghidat

20:00 - Spectacol

Dress code: un peu de rouge

 

Înainte de concert, veţi putea explora saloanele elegante ale Palatului Bragadiru, un spaţiu deosebit de elitist şi intim. Un ghid va fi prezent pentru a vă conduce prin istoria fascinantă a palatului şi a mişcării franc-masonice. Expoziţia istorică vă va oferi o incursiune în trecut, accentuând legăturile regale şi culturale.

 

Meet & greet

Pentru a încheia seara într-un mod memorabil, la finalul concertului, în grădina interioară a Palatului, se va organiza o sesiune de autografe și posibilitatea întâlnirii la un pahar de vin a artiștilor care au performat, unde veți putea socializa sub cerul senin al unei nopți calde de iulie.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?