Beyond Borders Tour | The Strizzers & People of Maha LIVE

Imagini

Informații

Data: 1 Iunie 2024, 19:30 Sâmbătă

Descriere

The Strizzers [RO] și People of Maha [BG] vă invită să le fiți alături în cadrul turneului „Beyond Borders” ce se va derula atât în România, cât și în Bulgaria. Pentru ediția românească a turneului, unul dintre orașele în care vă dau întâlnire este Iași, locație în care ambele trupe vor concerta pentru prima dată! Unde, mai exact? La Rock'n'rolla! Sunt convinse că vă vor cuceri cu muzica lor, așa că nu ratați oportunitatea de a le vedea live!

The Strizzers este o trupă bucureșteană ce aduce pe scenă propriul subgen de rock alternativ.

Muzica lor preia energie și inspirație din experiențele avute de-a lungul timpului în agitația cotidiană a orașului, motiv pentru care își descriu stilul ca fiind „rock urban”.

În noiembrie 2023 au lansat primul lor album, „Some Kind of Hero”, ce conține povestea experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, puse pe ritm de rock alternativ. Sunt convinși că oricine le ascultă muzica va regăsi cel puțin o parte a poveștii sale personale expusă în acest album.

Originare din Sofia, Bulgaria, People of Maha este un trio dinamic de indie rock format în 2018, cu o componență exclusiv feminină.

Avându-le pe Alex Gesheva la tobe, Bia Carvalho la voce și Mila Ninova la chitară, muzica lor îmbină atât influențe bulgare, cât și braziliene.

Unite de dragostea lor pentru artiști precum Florence + The Machine și Red Hot Chili Peppers, oferă interpretări pline de energie și emoție.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?