Changing environments. Together

Imagini

Informații

Data: 14 - 26 Iunie 2024

Descriere

Perioadă și orar vizitare: 14-26 iunie, între 10.00 și 18:00

Artist talk: luni, 17 iunie, 18:00
 
Expoziția este parte din Anuala de Artă și Știință Neo Art Connect, NAC, ediția a doua, prezintă publicului instalații și lucrări multimedia care vorbesc despre impactul noilor tehnologii, dar și a schimbărilor climatice, atât asupra indivizilor, cât și asupra societății. Curatorii Changing environments. Together sunt Horea Avram și Andreea Sandu, care este și fondatoarea NAC , iar artiștii invitați la Cluj sunt Anca Boeriu, Mihai Grecu, Ioana Nicoară, Vlad Țenu și kinema ikon. Instalațiile și lucrările multimedia vorbesc despre impactul noilor tehnologii și a schimbărilor climatice, atât asupra indivizilor, cât și asupra societății.
Începând cu algoritmi inteligenți utilizați pentru generarea unor suprafețe modulare continue, infinite, proces derivat din tehnologia de repetiție și simetrie multi-dimensională, trecând prin relația oamenilor cu spațiul urban copleșitor sau cu natura, și ajungând la o redare a unei lumi distopice, post-apocaliptice, expoziția deschide un spațiu de dialog și/sau reflecție individuală asupra temei: Changing Environments.
În completarea expoziției, publicul va putea vedea Inima Orașului, o instalație în spațiul public – o inimă stilizată, uriașă, creată din elemente reciclate, de la plastic până la hârtie, acoperită de papier mâché, creată colaborativ, de mai mulți artiști coordonați de Anca Boeriu și Andreea Sandu, precum și o intervenție arhitecturală, curatoriată de Anca Brandiburg și Hildegard Brandl.
Proiectul de la Cluj este organizat împreună cu Tiff.
Rețeaua NAC 2024 s-a extins în 11 județe, întregul program al Anualei se regăsește în cadrul platformei neoartconnect.ro.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?