Midway: The Guardians of Time

Imagini

Informații

Data: 25 Mai 2024 Sâmbătă
Locul:Cluj, BTarena

Descriere

Midway: Premiera unui eveniment la Cluj-Napoca cu DJ de renume internațional

 

Cluj-Napoca se pregătește să găzduiască pe 25 mai 2024 prima ediție a festivalului Midway, o destinație de neratat pentru entuziaștii muzicii electronice. Sub emblematica temă „The Guardians of Time”, festivalul promite o seară memorabilă, o escapadă spectaculoasă din cotidian.

Midway transcende granițele unui simplu eveniment, propunându-se a fi o veritabilă călătorie temporală, unde fiecare moment este transformat într-o experiență de neuitat. Participanții sunt invitați să se abandoneze imaginației, să prețuiască prezentul într-un spațiu unde realitatea se contopește cu fantezia.

Scena va fi animată de vibrații electrizante alături de DJ de calibru internațional precum TUJAMO, DANNY AVILA, și RIVO, împreună cu talentați DJ români precum Arias, Deny și Mike Kross. Toată această desfășurare artistică va avea loc la BT Arena din Cluj-Napoca.

"Midway este răspunsul la dorința celor în căutare de festivaluri de calitate, desfășurate periodic. Este un concept destinat celor care doresc să trăiască această experiență de mai multe ori pe an", spune Ionuț Poptelecan, unul dintre organizatorii evenimentului.

În plus, festivalul va oferi o zonă dedicată influencerilor români de renume, creând oportunități de interacțiune directă între aceștia și public.

Detalii bilete:

Acces General: 90 lei
Bilete VIP: 180 lei
Biletele sunt disponibile online pe platformele Entertix și Extasy App.


Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.midwayfestival.com.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați pe mail, la office@comm-on.ro sau la numărul de telefon 0745 138 026 (Ruxandra Neagu).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?