MICHAEL THE SHOW Cu participarea extraordinara a lui Jennifer Batten

Imagini

Informații

Data: 15 Noiembrie 2024, 20:00 Vineri
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:MICHAEL THE SHOW Cu participarea extraordinara a lui Jennifer Batten
Începutul evenimentului:15 Noiembrie 2024, 20:00

Descriere

MICHAEL THE SHOW
Cu participarea extraordinara a lui Jennifer Batten
15 Noiembrie 2024 ora 20,00
Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca
Pentru prima dată, Michael The Show prezintă un spectacol de două ore cu cele mai mari hituri al Regelui Pop - Michael Jackson, toate aranjate și însoțite de o orchestră live, o trupă live și dansatori.
Echipa este formată din 24 de elemente cu coregrafie și costume reproduse fidel. Experiența live va fi îmbogățită de lasere, lumini și elemente vizuale care o vor face cu adevărat unică.
Datorită participării active a lui Jennifer Batten, Michael the Show va oferi publicului o experiență muzicala unica, evocând turneele marelui Rege al Pop, cu aranjamente muzicale care fac acest spectacol distinctiv și fără comparație.
Wendel Gama este unul dintre cei mai buni imitatori ai lui Michael Jackson
aclamat în lume. Cu numerele sale uimitoare de pe rețelele de socializare, el a cucerit inimile a numeroși adepți din întreaga lume. Până în prezent, prezența lui este în continuă creștere pe rețelele de socializare media, se mândrește cu peste 4 milioane de urmăritori pe TikTok și continuă 300.000 de urmăritori pe Instagram. Ceea ce îl face atât de popular este asemănarea sa incredibilă cu vocea lui Michael Jackson, combinată cu abilitățile sale extraordinare ca dans și divertisment, făcând din Wendel o excelență.
Jennifer Batten este o chitarista american cunoscuta pentru talentul exceptional și contribuțiile sale la lumea muzicii rock și pop.
În 1987, s-a alăturat lui Michael Jackson Bad World Tour ca si chitaristul principal, rol pe care a continuat să-l ocupe pe tot parcursul turneului următor Dangerous World și HIStory World Tour. În timpul petrecut cu Michael Jackson, Batten a reușit performante pe scară largă pentru munca sa inovatoare la chitară și pentru solo-uri memorabile, contribuind la sunetul iconic al unora dintre cele mai faimoase cântece ale lui Jackson. A jucat un rol crucial în spectacolele live, captând publicul cu abilitățile sale tehnice și prezența scenică. Impactul lui Jennifer Batten asupra industriei muzicale depășește asocierea lui cu Michael Jackson, deoarece ea rămâne o figură respectata și influenta printre chitariștii și iubitorii de muzică. Stilul său inovator, combinat cu dedicarea ei constantă depasind limitele muzicale, si-a consolidat statutul de figură principală în lumea rock-ului și a virtuozității la chitară.
Un spectacol tribut extraordinar care sărbătorește geniul incontestabil al muzicii pop, Michael Jackson. Acest eveniment unic oferă o experiență uluitoare, un tribut adus unei cariere excepțional a Regelui Pop - Michael Jackson.
„Michael – The Show” este mai mult decât un spectacol; este un tribut
în mișcare, o experiență de neuitat care te va face să dansezi, să cânți
și să te îndrăgostești din nou de Regele Pop - Michael Jackson.
Un eveniment MiraShow
Informatii: +04 0757643978

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?