ArCuB

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Teatru

Informații de contact

Telefon: +40 21 795 3602
E-mail:
Adresa: București, Sector 3, str. Lipscani, nr. 84-90

Descriere:

Cultural centre

Înființat în 1996, ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București este o instituție finanțată de Primăria Municipiului București care promovează identitatea culturală a orașului în toate formele sale de expresie artistică.

Cu o experiență de aproape 25 de ani de activitate, ARCUB susține în fiecare an peste 200 de proiecte proprii, în parteneriat sau finanțate, evenimente care au misiunea să satisfacă diversitatea nevoilor bucureștenilor și să aducă în oferta culturală din București un echilibru între clasic și inovator.
Evenimentele ARCUB cu tradiție, care aduc arta în stradă de mai bine de 15 ani, adună sute de mii de bucureșteni la concertele Bucharest Jazz Festival, la Festival Internațional de Teatru de Stradă București B-FIT in the Street! sau la singurul festival al luminii din București, Spotlight.
De-a lungul timpului, ARCUB a fost un partener constant al unor evenimente cu tradiție pe scena culturală a Bucureștiului – de la Festivalul Național de Teatru, la SoNoRo sau Les Films de Cannes à Bucarest și continuă să susțină, în calitate de partener, numeroase alte proiecte.
Adresă: Str. Lipscani nr. 84 - 90
Telefon: 021.795.36.02/03 - Secretariat, Hanul Gabroveni
E-mail: secretariat@arcub.ro, pr@arcub.ro, achizitii@arcub.ro

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul