Katz GastroLab

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant, Pub
Bucătărie: Europeană
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:11:00 - 23:45

Informații de contact

Telefon: +40 762 733 224
E-mail:
Adresa: Poiana Narciselor nr. 1, Bucharest, Romania

Facilități

Wi-Fi

Descriere:

Restaurant · Pub · Performance and event venue

1. Katz GastroLab este o sumă de experiențe culturale, artistice și culinare, pe care trebuie să le trăiești!

2. De ce Katz? Și, de unde vine numele?
Brand-ul Katz GastroLab este poziționat în zona artsy urban cool, aspect evidențiat prin designul ales, atmosfera locului și detaliile aparținând brandingului, de la logo până la materialele de comunicare. Toate acestea constituie fundamentul pe care este construit brandul: o locație simbolică pentru București, care captează esența a tot ce ține de artă, cultură și gastronomie de tip gourmet.
Katz este un nume inspirat din filmele de la Hollywood, vezi “The Godfather” sau “The Untouchables”, celebre în anii 1990, care îi descriau pe gangsterii de la acea vreme ca fiind personaje controversate, dar cu o deosebită slăbiciune pentru tot ceea ce ține de frumos, fie că ne referim la o băutură de calitate, un moment artistic, o femeie frumoasă, un discurs elegant – toate fiind definite ca opere de artă, menite să bucure chiar și cele mai primejdioase priviri.
3. Ce veți descoperi la noi?
Pentru că mizăm pe aceeași filosofie, am acordat atenție și la ce servim în farfurie! Meniul de preparate a fost conceput sub deviza “juicy gourmet food” – pentru că gurmanzii sunt mereu în căutare de combinații și arome deosebite. Vom face cunoștință cu un meniu restrâns de dish-uri, bazat pe ingrediente premium, preparate de sezon și arome umami - un gust de o mare intensitate, care rămâne în cavitatea bucală pentru mult timp! Preparatele Katz GastroLab pot fi servite atât dine-in cât și takeaway sau în varianta delivery, pentru cei comozi.
Pentru că distracția începe cu noi, lasă băuturile în mâinile profesioniștilor și bucură-te de atmosferă! Our infinite cocktail bar sau “responsabilul de bine”, a fost gândit special pentru gustul oricărui connoisseur și nu numai. Bazat pe mixologie, gust și creativitate, cocktail barul nostru te “ametește” încă de la primire cu show-ul potrivit, aroma și povestea unui cocktail de neuitat!
Și, dacă ești în căutarea unui loc în care să mergi și să te bucuri de un spectru larg de evenimente, Katz GastroLab este alegerea potrivită! Odată cu deschiderea locației, vă invităm să participați la show-urile noastre de stand-up comedy, serate muzicale, concerte de jazz, private parties cu DJ din trending, evenimente de wine tasting & tapas, seri de bored games & trivia și multe alte evenimente tematice, pe care le punem la punct împreună cu echipa de event planning.
4. Care este misiunea noastră?
Misiunea noastră este să ne cunoaștem și să descoperi că:
• Katz GastroLab este o locație la care dorești să ajungi și să revii.
• Katz GastroLab este locul pe care trebuie să-l bifezi atât ca bucureștean, cât și ca turist.
• Katz GastroLab este o sumă de experiențe culturale, artistice și culinare, pe care trebuie să le trăiești.
• Katz GastroLab este locul în care te refugiezi departe de forfota orașului și te detașezi de problemele cotidiene.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul