Atelierele Malmaison

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Galerie

Informații de contact

E-mail:
Adresa: Calea Plevnei nr. 137C, etaj 2, București, Romania

Evenimente

  • 30 Aprilie - 29 Iunie 2024
  • 30 Aprilie - 29 Iunie 2024

Descriere:

Visual arts

Atelierele Malmaison sunt o comunitate artistică și un spațiu comun de artiști/e, ateliere, spații de proiecte și galerii din București.

Atelierele Malmaison au luat formă prin auto-organizarea unui grup multidisciplinar de artiste și artiști activi în diferite medii pe scena de artă contemporană din București, cărora li s-au alăturat spații de proiecte, spatii artist-run și galerii de artă.
Comunitatea formată în jurul Atelierelor consideră că arta și artiștii/stele merită un loc sigur în societate, iar creația lor necesită susținere pe termen lung prin existența spațiilor de expunere și de lucru accesibile ca preț și ca amplasare, deschise publicului larg în zile dedicate vizitării atelierelor, expoziții și evenimente. Inițiativa contribuie la conturarea unui context cultural stabil și sustenabil, prin solidarizare, încurajarea colaborărilor între artiste, artiști și alți agenți culturali pe plan național și internațional și susținerea noilor generații printr-o structură de suport stabilă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul