Comics Club

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Bar, Club, N/A
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:18:00 - 02:00

Informații de contact

Telefon: 0741 426 426
E-mail:
Adresa: București, str. Nerva Traian, nr. 4

Descriere:

Comics Club a luat naștere din dorința noastră de a avea un loc de casă unde să avem constant teama că ne știe lumea glumele. Ne dorim ca acest club să fie un spațiu primitor pentru iubitorii (plătitori) de comedie.
Pe Toma Alexandru, Sorin Pârcălab, Cristi Popesco și Sergiu Floroaia e posibil să îi știi de la Una Scurtă, Râzi ca prostu’, Roast-ul lui Alex Velea,Podcast Ceva Mărunt sau Popesco Show.
Ne-am coagulat ca grup scriind pentru emisiunea “Show de seară“. Acum suntem nedespărțiți, mergem și la baie împreună, mai puțin Toma care încă se încăpățânează să folosească toaleta femeilor. Ne completăm reciproc: Cristi nu are păr, Sergiu are păr lung, Toma nu are înălțime, Sorin are înălțime în ciuda cocoașei. Dacă din puterile noastre combinate s-ar întrupa Captain Planet, acesta ar fi chelios, un pic bâlbâit, i-ar fi frică să zboare și ar avea o colecție de bile colorate. Lăsând gluma la o parte, facem toți stand-up deja de mulți ani, încercăm să scriem material nou constant și facem tot ce ne stă în putință să iasă show-ul bine. Cristi chiar e dispus să se dezbrace pentru asta. Toate pentru că iubim comedia.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul