Portret de Femeie 2024 - Ziua 3

Imagini

Informații

Data: 3 Martie 2024 Duminică
Locul: Casa Avon, Piața Victoriei, blvd. Aviatorilor, 8A, București

Descriere

În perioada 1-8 martie 2024 ai șansa de a participa la o nouă sesiune foto profesională PORTRET DE FEMEIE, realizată de Cristian Șuțu, maestru al portretelor, care promite cadre ce vor transmite emoția și feminitatea dincolo de obiectiv. Ajuns la cea de-a 14-a ediție, proiectul de fotografie PORTRET DE FEMEIE se va desfășura timp de o opt zile într-o locație centrală, mai exact în Piața Victoriei (Casa Avon, bd Aviatorilor 8A, intrarea prin lateral)
Shooting-ul foto durează maxim 20 de minute și vă sfătuim să veniți înainte cu 30 minute pentru a vă acomoda și aranja pentru ședința foto. La finalul acesteia veți primi în termen de câteva zile, pe adresele de email, un pachet de conține 5 fotografii atent selecționate și editate la cel mai înalt standard în materie de fotografie. Veți primi, de asemenea, un pachet foto cu celelalte fotografii (editate parțial) realizate în timpul shootingului.

 

***

 

Cristian Șuțu, coordonatorul Foto Union, continuă astfel celebra serie de portrete printr-un nou eveniment dedicat lunii femeilor. Inițiativa campaniei a luat naștere în anul 2011, proiectul de fotografie publică fiind organizat anual pentru oricine își dorește un portret inedit.

 

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?