Fain & Simplu x Opera Editia II

Imagini

Informații

Data: 25 Mai 2024, 14:00 Sâmbătă

Descriere

Pe 25 mai, la Opera Națională București, Fain & Simplu vă invită la o conferință a transformării totale, de la viața personală la cea profesională, de la sensul vieții la sensul iubirii, alături de patru invitați remarcabili. Paul Olteanu, fondatorul Mind Architect, revine pe scenă, din anul sabatic, și ne spune care au fost cele mai puternice revelații pe care le-a avut în această perioadă și cum l-au transformat acestea. Alături de Dan Oros, unul dintre cei mai buni manageri din România, vom descoperi o nouă perspectivă asupra longevității și, implicit, arta de a trăi mai mult și mai bine. Magor Csibi, expert în leadership și cultură organizațională, ne va arăta cum putem munci sănătos, cu sens și mai multă blândețe, pentru a avea grijă de sănătatea noastră fizică, emoțională și mintală. Teodora Mețiu, unul dintre cei mai buni specialiști în citirea vocilor, ne va învăța cum putem ,,citi” oamenii și limbajele iubirii lor dincolo de cuvinte, gesturi și tonul vocii.
Ne vom bucura nespus să începem împreună drumul către transformare, cu mai multă compasiune, conexiune și iubire de sine ca oricând!

PAUL OLTEANU
Paul Olteanu este fondatorul Mind Architect, master trainer și coach, omul care a dus cunoașterea de sine, psihologia și neuroștiința pe cele mai înalte culmi prin proiectele sale. După anul în care s-a oprit și s-a uitat altfel la viața lui, Paul ne va împărtăși cele mai puternice lecții pe care le-a învățat în această perioadă a reconectării cu sine și cu propriul corp. Care a fost ziua în care și-a înțeles cu adevărat povestea de viață, cum și-a depășit propriile blocaje interioare și cum a învățat să se iubească pe sine după 35 de ani, ne va spune chiar el.
Paul Olteanu a revoluționat domeniul dezvoltării personale în România, însă, în anul 2023, și-a revoluționat perspectiva asupra propriei vieți. A trecut de la epuizare, tristețe și neputință la compasiune, blândețe și iubirea de sine autentică. Paul ne va spune care sunt pașii unei transformări totale, cum ne putem reconstrui modelele mintale, dar și percepția despre noi înșine. Într-o lume care trăiește adesea pe pilot automat, acest dialog este cel mai bun mod de a începe tu însuți propria ta TRANSFORMARE și de a-ți rescrie povestea de viață.
DAN OROS
Dan Oros este omul cu o minte absolut sclipitoare care nu a încetat niciodată să învețe. În prezent, este CEO Creatopy, fiind inclus în topul celor mai buni manageri din România. Pe lângă contribuțiile fascinante pe care le-a avut ca Manager al Departamentului de Marketing la Google și YouTube România, Dan a continuat să se documenteze despre un alt domeniu revoluționar: longevitatea. După studii și cercetări aprofundate, el ne va răspunde la o întrebare fundamentală: CUM PUTEM OPRI, ÎN MOD REAL, ÎMBĂTRÂNIREA?
Într-adevăr, durata noastră de viață, precum și starea noastră de sănătate pot fi modelate. 80% din procesul îmbătrânirii este în mâinile noastre. Dan Oros ne va spune ce alegeri putem face zilnic pentru a trăi mai mult și mai bine, pentru a ne reduce vârsta biologică și a ne atinge acea sănătate generală perfectă pe care cu toții ne-o dorim. Alături de Dan, vom descoperi care este, de fapt, știința longevității și cum ne ajută ea să ne maximizăm performanțele cognitive, precum și calitatea gândirii. Oricine își poate înceti îmbătrânirea, iar această întâlnire îți va arăta, în mod concret, ce obiceiuri să adopți pentru a transforma acest lucru în realitate!

MAGOR CSIBI

Magor Csibi este unul dintre cei mai importanți experți în leadership și cultură organizațională din România. În prezent, conduce departamentul de Leadership la Trend Consult, iar misiunea lui este aceea de a schimba perspectiva asupra muncii în societate. Fostul europarlamentar și director executiv în Korea, ne va arăta cum ne putem găsi sensul profund în muncă și cum are acesta puterea de a ne decide fericirea și, implicit, sănătatea mintală și emoțională.
Într-o societate care cunoaște foarte bine conceptul de „muncă toxică”, vei înțelege cât de important este să muncești cu sens și blândețe, dar și cum poți seta limite sănătoase în viața ta profesională. Magor Csibi ne va arăta cum ne putem construi un comportament sănătos în mediul de lucru, dar și care sunt tehnicile care ne conduc spre performanță, motivație și evoluție constantă. De asemenea, el ne va răspunde la câteva întrebări vitale: Ce se întâmplă atunci când nu muncim conform identității noastre? Cum putem gestiona emoțiile dificile la locul de muncă? Care este secretul unei relații sănătoase între angajat-angajator? Acest dialog ne va reaminti că felul în care muncim ne influențează în mod considerabil fiecare parte a vieții. Calea spre o carieră de succes nu trebuie să excludă împlinirea, fericirea și sănătatea noastră emoțională!

TEODORA MEȚIU
Teodora Mețiu, specialist în citirea vocilor, este unul dintre cei mai buni traineri în public speaking, dicție și voce din România. Cu o expertiză de peste 15 ani, Teodora Mețiu a cucerit, cu adevărat, lumea TV-ului, realizând peste 7.200 de ore de transmisii live, 72. 000 de știri prezentate și 300 de ore de reportaje de la evenimente.
Alături de Teodora Mețiu, vei descoperi care sunt limbajele iubirii și cum se exprimă ele prin intermediul gesturilor și cuvintelor. Vei învăța să vezi dincolo de vocea oamenilor, pentru a înțelege mai bine mecanismele iubirii. Altfel spus, vei afla cum poți ,,citi” gândurile și emoțiile unei persoane dincolo de cuvintele sale. Teodora ne va răspunde la câteva întrebări esențiale: Care este atitudinea și vocea omului care iubește cu adevărat? Cum putem depista minciuna prin limbajul corpului? Cum putem recunoaște ,,vocea iubirii”, acea voce capabilă să ne aducă liniște și armonie? Teodora ne va dezvălui cele mai importante tehnici de vorbire și comunicare în relațiile de iubire pentru a ne exprima cu mai multă claritate trăirile și sentimentele. E momentul în care vei descoperi cum poți vorbi ca un adevărat speaker în situațiile decisive ale vieții tale, acasă, la job sau chiar în relația de cuplu!

PROGRAM CONFERINȚA

14:00 – Deschidere
14:00 – 15:00 - Acces public și socializare
15:00 – 16:00 – Prima sesiune alături de Dani Oroș
16:00 – 17:00 – A doua sesiune alături de Magor Csibi

17:00 – 18:00 – Pauză de socializare

18:00 – 19:00 – A treia sesiune alături de Paul Olteanu
19:00 – 20:00 – A patra sesiune alături de Teodora Mețiu
20:00 – 21:00 – Sesiune de Q&A alături de Teodora Mețiu, Paul Olteanu, Magor Csibi si Dan Oroș

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?