UNFORGETTABLE FESTIVAL - Abonamente 3 zile

Imagini

Informații

Data: 13 - 15 Septembrie 2024
Locul:Bucureşti, Romexpo Bucureşti
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:UNFORGETTABLE FESTIVAL - Abonamente 3 zile
Începutul evenimentului:13 Septembrie 2024

Descriere

UNFORGETTABLE FESTIVAL - Abonamente 3 zile
Romexpo, București
Bulevardul Mărăști 65-67
13-15 septembrie

Împreună, în premieră mondială: Lara Fabian, Jessie J, Al Bano si Romina Power, Gheorghe Zamfir, Havasi, Julien Dassin, Gipsy Kings, Garou, Daniel Lavoie, Chiara di Bari, Laura Bretan, Montserrat Marti Caballe, Elena Mosuc, Sorin Francu sub bagheta maeștrilor dirijori: Daniel Jinga, Giora Linenberg, Alterisio Paoletti, alături de Orchestra Operei Naționale București va vor incanta la UNFORGETTABLE Festival.

Jessie J, superstarul internațional, va urca pe scena Unforgettable Festival și promite un show incendiar! Cunoscută pentru hituri precum "Price Tag", "Domino" sau "Bang Bang", Jessie J va aduce o explozie de energie la Romexpo, transformând scena într-un spectacol de neuitat. Pregătiți-vă să fiți electrizați de vocea sa impresionantă.

Puteti trai atmosfera magica de la Sanremo Festival sau Arena di Verona alaturi de legendarii Al Bano și Romina Power care vor interpreta pentru prima oara în România acompaniati simfonic toate hiturile lor: “Felicita”, “Liberta”, “Sharazan”, “Sempre Sempre” si multe altele.

Garou, alături de prietenii sai Daniel Lavoie și Chiara di Bari, care au facut parte din castingul legendar al celebrului music hall Notre-Dame de Paris vor interpreta pentru prima oara in Romania melodii celebre precum: “Belle”, “Tu vas me detruire”, “Le temps des cathedrals” etc.

O colaborare magica in premiera alaturi de orchestra simfonica va fi cea dintre extraordinarii artisti francezi Lara Fabian si Garou.
Vocea marii artiste, Lara Fabian, va va rasfata auzul si sufletul cu melodiile sale inconfundabile cum ar fi: “Je t’aime”, “Je suis malade”, “Adagio” si multe altele.
Bineinteles ca veți avea ocazia de neuitat de a vedea si asculta tot intr-o premiera mondiala interpretarea de exceptie a hitului international “Belle” de catre: Garou, Lara Fabian, Daniel Lavoie și Julien Dassin.

De asemenea, Julien Dassin in cadrul recitalului sau va interpreta intr-o maniera simfonica si multimedia celebrele cantece ale legendarului sau tata, Joe Dassin: “Et si tu n’existais pas”, “Salut”, “A toi” etc.

Vocea inconfundabila de bariton, cu raguseala caracteristica a lui Garou te va incanta pe parcursul recitalului sau cu melodii precum: “Sous le vent”, “Gitan”, “Que le temps” si multe altele.

Havasi, cel mai rapid pianist din lume, de o virtuozitate unică, va va transpune intr-o experiență de o intensitate memorabilă, ca o calatorie într-un carusel al emoțiilor, accentuată de cea mai recentă tehnologie în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video. Din compozițiile sale originale amintim : " The Storm", "The City", "Prelude Age of Heroes" și multe altele.

Nu putea sa lipsească ceea ce a devenit o tradiție anuala și anume celebrarea celui mai mare naist al tuturor timpurilor, geniul Gheorghe Zamfir, în "Celebrating Zamfir" – un spectacol unic în premiera mondiala va înălța din nou spiritul românesc, alături de doi giganti ai scenei mondiale ale căror nume le vom dezvălui în curând, cu promisiunea unui show de neuitat și de neratat.

Un tribut adus de către Montserrat Marti Caballe, fiica marii soprane Montserrat Caballe, mamei sale, prin lansarea in premiera mondiala a unui proiect special alături de vocile de aur ale Laurei Bretan și Elenei Mosuc.

Magnificii Gipsy Kings, vor sustine un recital exceptional in care vom regasi hituri precum: “Bamboleo”, “Volare”, “Baila me”, “Vamos a bailar” si multe altele.

Toate experientele unice și memorabile muzicale oferite de Unforgettable Festival vor fi susținute de către prestigioasa Orchestra a Operei Naționale București, sub bagheta maestrilor dirijori de talie mondiala: Daniel Jinga, Giora Linenberg și Alterisio Paoletti.

Nu va lipsi poezia pe care o va insera cu măiestrie actorul Sorin Francu, cel care împreună cu talentatul regizor Claudiu Stan vor pune in scena momentele magice din festival.
Fiind un festival care se respectă și își iubește publicul, un festival al premierelor, promitem și trei zone gastronomice, respectiv cea franțuzească, cea britanica și cea italieneasca ce se vor împleti într-o simfonie a gusturilor oferite de restaurante cunoscute.

Romexpo va fi pentru trei zile un areal cosmopolit, o grand place dintr-o capitala europeana celebră unde va veți putea întâlni cu spectaculoși artisti stradali, stand up si comedianți, veți trăi experiente de magie și iluzionism, veți întâlni oamenii statui și bineînțeles vă veți incărca de multa voie buna și distracție garantata alaturi de trupa de variete a festivalului.

Nu vor lipsi și experientele unice oferite de sponsorii și partenerii festivalului si va veti bucura de o scena concept unica cu ecrane uriașe care va va transpune într-o lume magica.

Vino sa vezi 12 spectacole memorabile într-un singur weekend de poveste.

Traieste o experienta simfonica de neuitat la Romexpo pe 13, 14 si 15 septembrie.

UNFORGETTABLE un festival al premierelor, o calatorie muzicala care te va purta dincolo de orizonturile cunoscute, într-o lume unde muzica este magie si magia devine realitate.


Together. Unforgettable

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?