Trooper a lansat videoclipul piesei "Nopți", un cover după Vali Sterian

Imagini

Informații

Data: 19 Noiembrie 2023, 19:00 Duminică
Artiști:Trooper

Descriere

Trooper a lansat videoclipul piesei "Nopți", un cover după Vali Sterian


Formația Trooper anunță lansarea videoclipului pentru cover-ul lor după piesa „Nopți” a lui Vali Sterian lansat în 2016. Deși a fost publicat în seara zilei de 1 noiembrie 2023, filmările pentru el au fost realizate în aceeași perioadă în care a fost înregistrată piesa.


„Nopți e una dintre ACELE piese emblematice. Mesajul a rămas extrem de actual. În 2016, ne-am hotărât să înregistram un cover tocmai pentru a sublinia cât de puține lucruri s-au schimbat în lume în ultimii 27 de ani. Tot în 2016 am filmat și un videoclip. Nu l-am mai lansat din motive pe care nu am să le expun. Rămân toate în cufărul cu secrete al formației. Dar iată că a venit 2023, cu o mulțime de provocări în toată lumea. Mi-am adus aminte de filmarea asta, pe care o ținem ascunsă de prea multă vreme, și am considerat că este momentul să vadă lumina zilei. Refrenul acestei piese s-a transformat, în ani, într-o adevărată rugăciune. Una rostită cu disperare și resemnare în același timp. Sper că am reușit să le aducem puțină visare prietenilor formației prin lansarea acestui clip” , mărturisește Alin Coiotu’ Dincă


Link videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=PF_lrBUleoU


Noul videoclip vine ca o încheiere a lansărilor pe care Trooper le-a făcut în această toamnă. Pe 1 septembrie, formația de heavy metal a lansat videoclipul piesei „Dansul cu focul”, iar pe 1 octombrie, cel pentru „Ruinele”, unde vedem o altă formă de manifestare a solistului Alin Coiotu’ Dincă.


Luna aceasta, Trooper se pregătește pentru a susține cel mai mare concert de până acum din cariera lor, pe 19 noiembrie, la Sala Palatului. Trooper Simfonic îi va aduce pe cei cinci rockeri alături de o orchestră de 50 de muzicieni profesioniști, cu o serie de invitați speciali. Împreună, vor susține un show memorabil de două ore, cu 15 piese de referință din discografia trupei.

Biletele sunt disponibile pe platforma iabilet.ro. https://m.iabilet.ro/bilete-trooper-simfonic-28-81417/

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?