Red Bull SoundClash

Imagini

Informații

Data: 23 Mai 2024, 19:00 Joi
Locul:Bucureşti, Romexpo Bucureşti

Descriere

Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani.
2 ARTIȘTI. 2 SCENE. 1 SINGUR ÎNVINGĂTOR

Pentru prima dată în România, rap-ul se ia la întrecere cu electro, la Red Bull SoundClash, pe 23 mai, la Romexpo. Connect-R și Șuie Paparude sunt artiștii care se pregătesc pentru cea mai creativă competiție muzicală: 2 scene față-n față, 4 runde provocatoare, 1 singur câștigător stabilit de public.

Adrian Despot va fi din nou MC-ul evenimentului, iar la pupitrul de DJ ne revedem cu ZDA.

Aflați față-n față, pe două scene despărțite de fani și de un decibelmetru care înregistrează fiecare strigăt și bătaie din palme, pentru combatanți, Red Bull SoundClash este mai mult decât un concert obișnuit. Este o adevărată provocare ce-i determină să se reinventeze timp de 4 runde de foc, un meci dur care se joacă în fața celui mai exigent juriu: publicul.
RUNDA 1: THE COVER – Artiștii interpretează în stil propriu, pe rând, același hit internațional.

RUNDA 2: THE TAKEOVER – Connect-R începe o piesă din repertoriul personal, iar adversarul o preia din mers la jumătate și o continuă în propriul stil. Apoi rolurile se inversează, timp de 4 piese.

RUNDA 3: THE CLASH – Artiștii interpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.

RUNDA 4: THE WILDCARD – Cea mai așteptată probă a duelului, unde fiecare combatant scoate un as din mânecă, adică aruncă în scenă un invitat surpriză, care poate schimba complet dinamica rezultatului final.

Dacă ai card George BCR, beneficiezi de o reducere de 10 ron din prețul afișat, indiferent de categoria de bilet aleasă. Pentru a putea fi aplicat automat discountul, trebuie setată plata cu card George BCR în pasul "modalitate de plată".

Biletele din categoria VIP sunt pe o platforma ridicată, poziționată într-o laterală a spațiului de concert, pentru a oferi vizbilitate in egală măsură către ambele scene.

Partenerii evenimentului sunt George BCR, Vodafone - The Connectivity Partner, LIDL, KISS FM & ROCK FM.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?