Lord of the Dance - Lifetime of Standing Ovations

Imagini

Informații

Data: 21 Mai 2024, 20:00 Marți

Descriere

Lord of the Dance

Sala Palatului, București,

Bucharest, România


marți, 21 mai 2024 20:00

 

Lord of the Dance - Lifetime of Standing Ovations

LORD OF THE DANCE revine la București, pe scena Salii Palatului, pe 21 mai 2024 cu noul spectacolul aniversar “Lifetime of Standing Ovations”.
Lord of the Dance revine la București pe 21 mai 2024, cu un nou spectacol magic de dans

La cererea publicului, celebrul spectacol LORD OF THE DANCE revine la București, pe scena Salii Palatului, pe 21 mai 2024, la exact un an distanță de la spectacolul aniversar de 25 de ani.

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită aparitiei sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

În cei peste 25 de ani de la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume.

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni tineri dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Noul spectacol se anunță a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate și a unor coregrafii unicat. Pe lângă coregrafii și costume noi, dar și cele mai actuale tehnologii ce produc efecte vizuale magnifice, show-ul produs în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy este cu siguranță un spectacol de neratat,

„Am fost copleșit să văd interesul cu care am fost primiți la București cu turneul aniversar și mai ales uimit să aflu câte mii de persoane ar mai fi vrut să prindă un loc. Așa că mă bucur să anunțăm că revenim și anul viitor, publicul din România îmi este foarte drag și am simțit românii foarte aproape de noi”, a spus Michael Flatley.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?