Concert Umberto Tozzi

Imagini

Informații

Data: 29 Mai 2024, 19:00 Miercuri
Artiști:Umberto Tozzi
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Concert Umberto Tozzi
Începutul evenimentului:29 Mai 2024, 19:00

Descriere

Legenda muzicii italiene, Umberto Tozzi va concerta pentru prima oară în România.
Cel ce a lansat celebrul hit ”Gloria”, care se află şi astăzi, la peste 30 de ani de la lansarea sa, în playlisturile posturilor de radio, dar şi "Ti amo", ”Mama” ori ”Si può dare di più” (cu care a câştigat popularul Festival de la Sanremo, în 1987) va cânta pe 29 mai 2024 la Sala Palatului.
Artist ce a vândut în toată lumea peste 70 de milioane de discuri, interpretul, compozitorul şi producătorul muzical Umberto Tozzi s-a lansat în 1968, la vârsta de 16 ani, ca membru al grupului Off Sound.
De atunci a lansat 25 de albume, de pe care s-au desprins peste 20 de succese la nivel internaţional. Cântecul ”Gloria” rămâne piesa cu care se identifică şi care, prin intermediul solistei americane Laura Branigan, a staţionat 36 săptămâni în topurile pop din Statele Unite.
In 2020 Umberto Tozzi este singurul artst italian ce a concertat pe toate cele 7 contnente Ultimul album lui album a fost scos in 2019 - Due, la nostra storia si a fost in top 100
Billboard USA timp de 14 sapatamani cu piesa Self Control in duet cu RAF
De-a lungul carierei a făcut duete cu artisti celebrii precum Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Luciano Pavarotti, Laura Pausini, si Ricky Martin

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?