Taraf de Caliu

Imagini

Informații

Data:
  • 25 Iunie 2021, 21:30 Vineri
  • 16 Octombrie 2021, 16:00 Sâmbătă
  • 31 Mai 2024, 21:00 Vineri
  • 8 Noiembrie 2024, 21:00 Vineri
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Taraf de Caliu
Începutul evenimentului:8 Noiembrie 2024, 21:00

Descriere

După mai bine de 30 de ani de turnee în jurul lumii, membrii fondatori Taraf de Haidouks s-au întors acasă și au pornit un nou proiect - Taraf de Caliu. Sub arcușul magic al violonistului Caliu, haiducii au pornit din nou la drum. De această dată vin la Kruhnen Musik Halle.
Artiștii, care provin din Clejani, județul Giurgiu, au cântat pe multe dintre marile scene ale lumii, iar talentul le-a adus, artiștilor, numeroase premii, inclusiv la Festivalul Cerbul de Aur.
Printre fanii lor declarați se numără actorul Johnny Depp (alături de care au apărut în filmul "The Man Who Cried"), Yehudi Menuhin, Kronos Quartet (cu care au cântat și înregistrat) sau Yohji Yamamoto, renumitul designer de modă.
Muzicienii din Clejani sunt ultima generație de lăutari care duc mai departe această muzică tradițională din sudul României, muzică ce i-a făcut unul dintre cele mai apreciate gipsy band din lume.
Door open: 19:00
Concert: 21:00
70 Lei / online: https://kruhnenmusikhalle.ro/event/8549/
90 Lei in ziua evenimentului (in limita stocului disponibil)
Accesul persoanelor sub 18 ani este STRICT INTERZIS
Prezentarea actului de identitate în orginial este o condiție obligatorie.
Rezervările la mese în avans se pot face trimitand un mesaj pe whatsapp la numarul 0799 958 537 pana cel tarziu la ora 19:00 in ziua evenimentului. Va rugam sa ne comunicati un nume și de un număr exact de persoane. Rezervarea este valabila pana la ora 24:00, dupa aceasta ora rezervarea isi pierde valabilitatea!
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei/persoană pentru care primiți un card consumabil, cost care se achita la ridicarea cardului. Pentru emiterea cardului consumabil se plătește o garanție de 10 lei/card, suma care se ramburseaza la predarea cardului. Cardul se folosește exclusiv în seara evenimentului si se ridica de la intrarea in club, in zona de acces.
*Persoanele cu rezervare au prioritate la accesul in club (skip the line)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?