Luke Winslow-King

Imagini

Informații

Data: 26 Aprilie 2024, 20:00 Vineri

Descriere

Luke Winslow-King vine în premieră și exclusivitate în România la Brașov, la Rockstadt pe 26 aprilie 2024 în cadrul seriei de marca Transilvania Blues Nights!
Luke Winslow-King este originar din Cadillac, Michigan, chitarist, vocalist, compozitor, și a petrecut 15 ani la New Orleans. În 2008 a fost numit de Gambit Magazine cel mai bun artist de blues. Stilul său este Americana, îmbinat cu delta blues, gospel, jazz, cu versuri și sound original. Al optulea album al lui Luke Winslow-King, intitulat ”Flash-A-Magic” apare in luna septembrie 2024.
The Luke Winslow-King Band s-a formata acum peste 15 ani si a avut concerte în toată lumea. Secundul lui Luke Winslow este Roberto Luti, chitarist și cantautor extraordinar originar din Toscana dar cu 10 ani petrecuți in New Orleans, cunoscut mai ales prin aparițiile sale din proiectul ”Playing for Change”.
Un concert realizat cu sprijinul Institutului Italian de Cultură București.
Bilete: 100 lei pret pre-sale pana pe data de 22 februarie, 130 lei in ziua concertului.
Bilete în curând pe rockstadt.ro!
Powered by Rock FM, Zile și Nopți.
Open door: 16:00
Concert: 20:00
Accesul persoanelor sub 12 ani este STRICT INTERZIS. Copii cu varsta intre 12 si 18 ani trebuie sa aiba bilet valabil si sa fie insotiti de un parinte.
Rezervările la mese în avans se pot face trimitand un mesaj pe whatsapp la numărul 0770 800 497 pana cel târziu la ora 19:00 cu o zi înainte de eveniment. Va rugam sa ne comunicati un nume și numărul exact de persoane.
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei de persoană (loc la masa) pentru care primiți un card consumabil, cost care se achita intrare, odată cu ridicarea cardului. Pentru emiterea cardului consumabil se plătește o garanție de 10 lei/card, suma care se ramburseaza la predarea cardului. Cardul se folosește exclusiv în seara evenimentului si se ridica de la intrarea in club, in zona de acces.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?