Concert Robin and the Backstabbers

Imagini

Informații

Data: 25 Aprilie 2024, 19:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 11 Noiembrie 2023 Sâmbătă

Descriere

Robin And The Backstabbers
Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.
Mult-așteptatul epilog al trilogiei Bacovia Overdrive, Vladivostok, a fost lansat în noiembrie 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București și a fost precedat de trei cântece:
De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi. Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi. Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.
Line-up:
Andrei Robin Proca (voce, chitară)
Florentin Vasile (chitară, voce)
Oigăn (bass, clape)
Andrei Fântână (clape, synth)
Radu Moldovan (percuție, samples)
Vladimir Proca (tobe)
Discografie:
Bacovia Overdrive vol. I: Stalingrad – CD, 2012
Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk – CD, 2015
Bacovia Overdrive vol III: Vladivostok – CD, 2019
Rezervările la mese în avans se pot face trimitand un mesaj pe whatsapp la numarul 0770 800 497 pana cel tarziu cu o zi inainte de ziua evenimentului., in limita locurilor disponibile!Va rugam sa ne comunicati un nume și de un număr exact de persoane.
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei/persoană pentru care primiți un card consumabil, cost care se achita la ridicarea cardului. Pentru emiterea cardului consumabil se plătește o garanție de 10 lei/card, suma care se ramburseaza la predarea cardului. Cardul se folosește exclusiv în seara evenimentului si se ridica de la intrarea in club, in zona de acces.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?