Concert Alexandru Andrieș la FFIR16

Imagini

Informații

Data: 15 August 2024, 19:00 Joi
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Concert Alexandru Andrieș la FFIR16
Începutul evenimentului:15 August 2024, 19:00

Descriere

Concert Alexandru Andrieș la FFIR16
Pe pagina oficială a lui Alexandru Andrieș, stă scris, printre altele: „Braşovean trup şi suflet („M-am născut în Braşov pe vremea cînd oraşul se numea Stalin“) / Prietenii îi spun Alexe / Studiile şi le-a făcut acolo unde a şi rămas - Institutul de Arhitectură "Ion Mincu" / De-a lungul lungii sale liste de albume, s-a jucat cu: vocea, chitara, pianul, muzicuţa, percuţiile electronice etc. / Îngrozitor de prolific & Coşmarul colecţionarului / Sîsîit într-un mod şarmant".
O numărătoare neoficială indică peste 3.100 de concerte (până în 2002!), mai mult de 80 de albume (parte dintre ele ele interzise înainte de 1989) și câteva mii de cântece. Vorbim despre, probabil, cel mai prolific muzician român în activitate și, cu siguranță, unul dintre cei mai cunoscuți & admirați & inteligenți & talentați oameni care se urcă pe o scenă cu o chitară în mână pe aceste meleaguri.
La Festivalul de Film și Istorii Râșnov, anul acesta în minunatul Bastion al Țesătorilor din Brașov, în zi de sărbătoare, joi, 15 august 2024, de la ora 19:00, Andrieș va cânta alături de constanții săi colaboratori, Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Sorin Romanescu, Vlady Săteanu și, bineînțeles, Victor Panfilov.
Locuri în număr limitat!
*Copii până la 12 ani au gratuitate, dacă sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet, prin anunțarea la adresa de e-mail iulia@mioritics.ro

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?