Izvor Mureș - Viaductul Feroviar Caracău - Ski Gyimes

Imagini

Informații

Data: 8 Iunie 2024, 06:00 Sâmbătă
Locul: Izvorul Mureșului

Descriere

În condiții de vreme bună, te invităm la următoarea aventură
Este binevenit oricine atâta timp cât este de acord cu condițiile noastre.
Poți să-ți inviți la rândul tău prietenii, dar și aceștia trebuie să îndeplinească condițiile de mai jos
Tura este una ghidată și solicită 50 lei taxa de participare (pentru persoanele ce nu fac parte din comunitate).
Tura este deschisa tuturor amatorilor de ture pe bicicleta, care sunt în stare să parcurgă un traseu mediu de ~60km si ~1800m diferență de nivel.
Minorii pot participa doar însoțiți de un adult/părinte
Ca sa nu ai surprize, citește toată descrierea de mai jos și asigura-te ca în cazul în care îți inviți prietenii la tura asta, vor fi bine informați și ei.
Fă bine și nu întârzia.
Nu așteptăm întârziații.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.
Traseul este unul de grup de 2 zile, necesită experiență, rezervare din timp, condiție fizică, determinare și multă veselie.
Se solicită din timp plata în avans pentru cazare
- Participanții la acest traseu, declară pe proprie răspundere ca au o stare de sănătate corespunzătoare participării la activități de cicloturism montan (MTB) și turism pedestru montan, că posedă echipament adecvat acestor activități și au un nivel suficient de instruire și experiență pentru practicarea activităților respective, inclusiv utilizarea echipamentului și evitarea accidentelor și incidentelor, că se angajează să aibă un comportament decent și ecologic, să respecte indicațiile organizatorice și de siguranță, să aibă un comportament care să prevină accidentele sau incidentele suferite sau create de noi altor participanți sau terților.
La fel si alimentația, că știe și își asumă că nu va există echipă și / sau autovehicul de însoțire sau intervenție și deci trebuie să se pregătească că se află într-o tura independentă, neasistată, că ne asumam răspunderea pentru eventualele incidente sau accidente produse sau suferite de noi din vina unor terți, a forței majore sau a unor împrejurări imprevizibile în cursul acestei ture necomerciale și informale de turism activ și sport montan in grup, că știm că nu avem nicio obligație financiară față de organizatori dar nici drepturile și facilitățile clienților acțiunilor turistice comerciale.
Turul include:
- cazare o noapte în zonă (rezervare din timp)
- ghidaj în permanență
- asistență în caz de probleme cu bicicleta
- asistenta medicală
- servici foto-video
- cină și mic dejun
- Dificultate: medie
Distanța medie: 40km/zi.

ECHIPAMENT specific

- bicicleta (MTB), de calitate (cât de cât) si functională, este totuși zona montana, drumuri forestiere, prin pădure, pe culme de deal.
- casca este OBLIGATORIE
- mănuși
- ochelari de soare
- bidon pentru apă
- mâncare pt ziua de sâmbătă și duminică
- cameră de rezervă + trusă de lipit petece - de preferat individuale
- mini trusa reparatii biciclete - la comun e OK (pompa, chei imbuși, clește mic, cabluri schimbătoare, ureche pentru întinzător de rezervă
- trusă medicală, trusă de toaletă
- rucsac pentru diverse lucruri individuale (max 30 litri)
- pelerina de ploaie, chiar dacă prognoza este bună
- aparat foto / baterii încărcate (facultativ)
- lanterna si eventual lumini rosii pt spate
- încălțări adecvate există posibilitatea de push bike
PROGRAM:
#Ziua 1, sâmbătă, 8 iunie se pleacă din Iași cu mașinile personale către Lacul Roșu, Gheorgheni, Izvorul Mureșului. 230 km, 4 ore 140 lei/mașină. De aici pornim pe bicicletă către Izvorul Mureșului, Csonkatorony, Lacul Fără Fund, gara Caracău, Viaductul Feroviar Caracău, Tunelul Feroviar Ciumani, Ski Ghimeș, cazare pensiunea Picnic, Lunca de Sus, cină, timp liber. total 34 km.
# Ziua 2, duminică 8 iunie: De dimineața, după micul dejun, pornim către satul Nădeldea, Cârța, Ineu, si revenim la mașini.
Total 48 km. Posibil să ne oprim la intoarcere si la Bobul de la Lacul Rosu si pentru o plăcintă la lac.
MESELE:
Este necesar mâncare la pachet pentru traseul din ambele zile.
Cina și mic dejunul se servesc la cazare.
ÎNSCRIERE:
- Vă puteți alătura echipei noastre direct din eveniment, sau mesaje la https://ro-ro.facebook.com/I.C.d.B.TEAM/, sau pe e-mail: icdebteam@gmail.com;
- Pentru participarea din provincie se achită 100 lei (dacă nu faceți parte din grupul nostru - însă trebuie achitată excursia, înainte de eveniment. Transportul îl asigurați singuri.
- Va atenționam asupra faptului ca în cazul în care nu mai puteți participa la eveniment, din orice motiv, AVANSUL NU SE RETURNEAZĂ. Excepție avansul va fi restituit integral: dacă evenimentul se va anula/amâna din partea noastră.
IMPORTANT:
1. Chiar dacă nu dorim acest lucru, numărul de locuri este limitat.
2. Toate informațiile necesare va fi oferite participanților.
3. În cazul unor condiții meteo nefavorabile, pentru siguranța grupului, ghidul/organizatorul are dreptul să schimbe traseul. În cazul vremii TOTAL NEFAVORABILE ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfășurare a evenimentului, ce va fi comunicata din timp!
4. Iași Club de Biciclete vă garantează reușita parcurgerii acestui traseu. Această reușită însă depinde foarte mult de factori precum vremea, pregătirea fizică, pregătirea și experienta anterioară.
5. Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții.
Te așteptăm alături de Iași Club De Biciclete Team să te bucuri de o experiență unică.
Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau detalii suplimentare!
• Se considera în mod implicit ca toți participanții au citit și sunt de acord cu termenii și condițiile expuse mai sus.
Parteneri:
Spatiul.ro
Evomed.ro
Johhny Bike Shop Iași
Bike 4 Ride
 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?