Spectacolul "Frumoasa și Bestia"

Imagini

Informații

Data: 24 Mai 2024, 18:00 Vineri
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Spectacolul "Frumoasa și Bestia"
Începutul evenimentului:24 Mai 2024, 18:00

Descriere

Musicalul "Frumoasa si Bestia" vine în premieră , dupa zecile de reprezentații avute pe marile scene Broadway, West End, Grand Via....., la Casa de Cultura a Studenților din Iasi pe 24 Mai 2024 de la ora 18:00.

Theater du Soleil Entertainment vă răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-un MUSICALLIVE, în care personajele prind viaţă, care îi va transporta pe spectatori pe un tărâm de basm.

După reprezentațiile de succes de până acum avute pe marile scene, spectacolul vine in premieră la Sibiu, cu o adevărată surpriza.

Este un show grandios o adaptare de Zully Mustafa și Sergiu Roban, un MUSICAL LIVE ÎN LIMBA ROMÂNĂ, momente de dance unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Belle, Bestia, Gaston , Lefou , Ceainic, Pămătuf.... și multe altele.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul) - Tatal, Jean Lemne – Narator/ Librar, Iulia Miulescu - Belle, Sergiu Roban -Bestia, Horia Radu – Ceasornic/ Doctor, Dragoș Darius Sorin -Lefou, Constantin Țintă-Gaston, Maria Marin -Lumier, Andreea Plopeanu/ Carmen Lovin - Ceainic, Mara Țibuleac / Tily Niculae – Pamatuf

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real.

 

Scenariul: Zully Mustafa și Sergiu Roban

Regia: Elena Nicolau

Asistent Regie : Sergiu Roban

Coordonator Muzical și Artistic: Sergiu Roban

Traducere si Adaptare Versuri: Iulia Miulescu si Horia Radu

Coregrafia: Alina Cimpoieru

Mișcare Scenică: Levin Szasz

Scenografia: Elena Nicolau

Costume: Geanina Punkoști

Lighting Desing: Nicolau Ion

Sound Design: Nicolau Ion

Graphic Design: Studio Graphic Bear

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?