Emoție. Minte. Trup.

Imagini

Informații

Data: 7 Iunie 2024, 18:30 Vineri

Descriere

Emoție. Minte. Trup.

Umor cu Horațiu Mălăele și Motivație cu Prof. Dr. Luiza Spiru

Evenimentul va avea loc în data de 7 iunie, la Sala Mare a Teatrului Național "Vasile Alecsandri" din Iași, începând cu ora 18:00. Prin intermediul acestuia, se dorește transmiterea unui mesaj puternic de bucurie, vitalitate și trăire în fiecare moment al vieții, promovând o perspectivă pozitivă asupra vârstei înțelepciunii şi maturității.

Cu invitați speciali precum doamna univ. dr. Luiza Spiru, specialistă în geriatrie și gerontologie, președintele Fundației Ana Aslan Internațional, care va susține o prelegere interactivă despre longevitate și marele actor Horațiu Malăele, cu al sǎu celebru spectacol "Sunt un orb", evenimentul va fi o experiență memorabilă pentru toți participanții.

El s-a născut din convingerea că fiecare etapă a vieții merită să fie trăită cu bucurie și înțelepciune. Din acest motiv, Asociația Socio-Culturală Check In Pleiada a decis să creeze o experiență care să aducă împreună oameni care sǎ celebreze frumusețea și diversitatea vieții, indiferent de vârsta din buletin.

Publicul este așteptat cu drag să fie parte din această călătorie plină de emoție și învățăminte!

 

Despre Asociația Pleiada

Suntem o organizaţie non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut din dorinţa de a susţine Iașiul, în ansamblul său, fie că e vorba de calitatea vieţii comunităţii locale sau a turiștilor care ajung în capitala Moldovei.

Viziune

Credem într-un oraș care gravitează în jurul ideii de împreună și care creează condiţiile necesare pentru o experienţă armonioasă, atât pentru localnici, cât și pentru vizitatori.

Misiune

Să fim un partener de încredere pentru comunitatea locală din Iași, sprijinind evenimente și iniţiative care contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Valorile noastre:

•Devotament faţă de comunitate •Pasiune pentru artă

•Responsabilitate socială și culturală

*Deși asociaţia se află la început de drum, acţiunile noastre de implicare au pornit în urmă cu cinci ani, sub umbrela Pleiada Boutique Hotel.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?