About ME(N)

Imagini

Informații

Data: 19 Mai 2023, 19:00 Vineri

Descriere

Vineri, 19 Mai, începând cu ora 19:00 vă invităm la o dezbatere prin muzică, dans, teatru și multe alte surprize cu și despre BĂRBAȚI!
Și pentru că subiectul principal pe care îl discută bărbații bine este FEMEIA, s-a creat o distribuție de excepție:
- în colțul stânga, reprezetanți ai sexului puternic: actorii Dumitru Florescu și Florin Gorgos, soliștii Ștefan Linu și Alexandru Savin, în frunte cu creierul acestui spectacol - Mișu Chelariu!
- în colțul dreapta, reprezentante de valoare alea sexului frumos și cele care au dreptate în tot și în toate: Erica Moldovan și Alexandra Paftală!
Și pentru că doar mâinile unor femei puteau coordona un așa eveniment, Liber Artis Orchestra va fi dirijată de Raluca Zaharia și întregul spectacol este regizat de Anca Șerbănuță!
Încă de la începutul timpurilor au existat războaie... și cum nu i-a dus capul la mai mult, EI! BĂRBAȚII, s-au cam bătut între... EI! Bărbații...
Dar adevărata luptă nu a fost niciodată pe câmpurile clar stabilite! Adevăratul „inamic” de-a lungul istoriei a avut multe denumiri, funcții... Unii i-au spus iubită, alții i-au spus simplu EA, iar alții, mai curajoși și lipsiți de simțul conservării și al supraviețuirii au mers și mai departe și i-au spus „Nevastă”! Noi o să o numim general: Femeie! Și de la primul care a greșit, până în zilele nostre, a existat un conflict, un război tacit, nedeclarat între cele două rase, fără un rezultat bine conturat!
Așa că din inconștiența (bărbaților) si prea mult curaj nejustificat (tot din partea bărbaților), ne-am propus să încercăm să tranșăm, odată pentru totdeauna, această dispută - BĂRBAȚI vs. FEMEI!
Vă așteptăm să ne susțineți în acest demers, să jurizați și cu siguranță să vă super amuzați!
P.s. - și dacă după toate astea încă îți dorești să devină SOȚIA ta, noi te ajutăm cu tot dragul să o cer(ț)i!
Bilete pe: https://www.bilet.ro/eveniment/about-men-11495-36037 sau la casieria Ateneului!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?